​Om Scandiavagt

Scandiavagt er Nordjyllands lokale vagtselskab med moderne kvalitets løsninger indenfor alle vagtydelser.

Vi har leveret vagtservice siden 2008 og har i dag 10 vagtfunktionærer ansat, 4 vagtbiler til rådighed og moderne kontor/vagtcentral i Hjørring.

​Skrap fokus på kvalitet, service og fremtoning kombineret med vores lokale kendskab og engagement, sikrer vores kunder mange fordele ved anvendelse Scandiavagt.

Scandiavagt udfører vagtvirksomhed med højeste kvalitet – og serviceniveau

Kombineret med vores fokus på overholdelse af alle aftaler, altid professionel fremtoning og meget stor lokal kendskab, er vores kunder sikret den bedste sikkerhedsydelse på market i dag.

Vi sørger for, at vores kunder altid kan gennemskue vores vilkår, kvalitet og priser.

Dette betyder, at vores kunder ikke får slemme overraskelser som skjulte prisstigninger, urimelige lange opsigelsesfrister og pludselig unødvendigt ekstra timeforbrug på opgaver.​

Ved anvendelse af Scandiavagt er vores kunder sikret følgende:

 • Autoriseret vagtselskab
 • ISO 9001 certificeret vagtselskab
 • Forsikring og pension registreret vagtselskab
 • Døgnbemanding
 • Uddannet og godkendt vagtpersonale
 • Overholdelse af gældende overenskomst på vagtområdet
 • Lokal service og kvalitet
 • Korrekt fremtoning og adfærd fra alt vagtpersonale
 • Moderne vagtløsninger

På forkant med udviklingen

Scandiavagt er en moderne vagtvirksomhed som altid er på forkant med udviklingen både nationalt og internationalt. Derfor var Scandiavagt også en at de første selskaber i DK til at anvende GSM kontrolsystem til vagttilsyn, og nu et at de første vagtselskaber til at tilbyde live video vagt til tilsynskunder. Scandiavagt har også i 2013 skiftet til Guardtools som er markeds mest moderne kontrol og servicesystem til behandling af vagttilsyn, fastvagt og alarmkørsel.​

Professionel optræden og engagement

Alle ansatte ved Scandiavagt er udvalgt ud fra høje kriterier. Professionel optræden og engagement er en klar forudsætning for ansættelse ved Scandiavagt.

Vores sikkerhedspersonale sætter nye høje standarter for vagtbranchen, hvilket vores kunder tydeligt vil kunne mærke. Kunder bør stille høje krav til sikkerhedspersonale, da uniformeret personale ofte sættes i forbindelse med kundens omdømme i lokalsamfundet.

Oplæring og træning

​Ved Scandiavagt er vi meget opmærksomme på at oplæring af nye medarbejdere, danner grundlaget for vores ydelser. Derfor gennemfører Scandiavagt vores oplæringsproces meget målrettet, og med fokus på alle aspekter indenfor løsning af tildelte opgaver. Dette medfører at vores kunder altid er sikret en ordentlig ensartet kvalitet omkring de ydelser de har bestilt.

Desuden uddanner Scandiavagt alt sit sikkerhedspersonale løbende indenfor bl.a.

 • Butikskendskab
 • Service
 • Svind
 • Samt sikkerhedsrelateret emner
 • Alle ansatte ved Scandiavagt har som minimum gennemgået den lovpligtige vagtuddannelse og er godkendt af politiet.

Desuden bliver alt personale løbende efteruddannet indenfor deres speciale, hvilket sikrer vores kunder en ekstra høj faglighed og ekstra service.

Guardtools

Scandiavagt har i 2013 valgt at investere i Guardtools som er Europas mest omfattendekontrolsystem.

Vi anvender Guardtools ved alle opgaver som omfatter vagtpatrulje/tilsyn, fastvagt og ved alarmkunder efter ønske. ​

Med Guardtools er vores kunder sikret markeds bedste vagtservice og mulighed for altid proaktivt at følge alle hændelser og udvikling omkring sin objektsikring.​

Navigation​

Om os​

Guardeye

Webeye

Jobs

​Firmaoplysninger

Scandiavagt

CVR: 38946617​

Find os​

Frederikshavnsvej 80b
​9800 Hjørring​

Kontakt os​